• Image 03
  • Image 01
  • Image 02

Thillarts Academie & CCM

Written by leo. Posted in News

CCM helpt academie Vd Thillart

Het ijshockeymerk CCM werkt de komende drie jaar samen met de ijshockeyschool van Leo van den Thillart. Daarmee wil het merk Nederlandse jeugdijshockeyers helpen bij hun ontwikkeling. Om dit te vieren geeft de Thillart’s Academie een gratis plek op een THA-opleiding weg.

Dat maken beide partijen bekend. CCM is een dochteronderneming van het Duitse Adidas. Dit bedrijf investeert onder het motto ‘de jeugd heeft de toekomst’ op verschillende locaties in projecten die jonge sporters helpen in hun ontwikkeling. Op de ijshockeyschool van oud-international Leo van den Thillart worden ijshockeyers vanaf zes jaar door professionals getraind om een hoger niveau te bereiken.

De voorwaarden van de samenwerking zijn niet bekendgemaakt. Het is niet het eerste project waarbij CCM het Nederlandse ijshockey ondersteunt. Zo was het merk al zes jaar sponsor van de verkiezing van de Player of the Month van IJshockey.com. Het bedrijf Sportimex uit Roosendaal is importeur van CCM in Nederland.

Instructor Defense & Mental Coaching

Written by leo. Posted in News

Stanislav Nazarov

Stanislav Nazarov komt oorspronkelijk uit Rusland, waar hij Sovjetse ijshockeyopleiding heeft genoten. Sinds 1998 speelt de verdediger in de Nederlandse ere-divisie. Hij heeft bij Den Haag en bij Geleen gespeeld en sinds 2001 speelt hij bij Tilburg Trappers. Met deze club heeft hij driemaal het nationale beker en tweemaal de nationale kampioenschap gewonnen. In het seizoen 2003-04 werd hij uitgeroepen tot de beste verdediger van de competitie. Hij komt bovendien voor het Nationale ploeg uit. Naast het feit dat Stanislav actief is als professionele ijshockeyspeler, is hij werkzaam als sportpsycholoog en neuropsycholoog bij Kobussen & Partners Psychologen, waar hij onder andere bezig is met mental coaching van sporters.

Nieuwsbrief