• Image 03
  • Image 01
  • Image 02

Author Archive

leo

This information box about the author only appears if the author has biographical information. Otherwise there is not author box shown. Follow YOOtheme on Twitter or read the blog.

Thillarts Academie & CCM

Written by leo. Posted in News

CCM helpt academie Vd Thillart

Het ijshockeymerk CCM werkt de komende drie jaar samen met de ijshockeyschool van Leo van den Thillart. Daarmee wil het merk Nederlandse jeugdijshockeyers helpen bij hun ontwikkeling. Om dit te vieren geeft de Thillart’s Academie een gratis plek op een THA-opleiding weg.

Dat maken beide partijen bekend. CCM is een dochteronderneming van het Duitse Adidas. Dit bedrijf investeert onder het motto ‘de jeugd heeft de toekomst’ op verschillende locaties in projecten die jonge sporters helpen in hun ontwikkeling. Op de ijshockeyschool van oud-international Leo van den Thillart worden ijshockeyers vanaf zes jaar door professionals getraind om een hoger niveau te bereiken.

De voorwaarden van de samenwerking zijn niet bekendgemaakt. Het is niet het eerste project waarbij CCM het Nederlandse ijshockey ondersteunt. Zo was het merk al zes jaar sponsor van de verkiezing van de Player of the Month van IJshockey.com. Het bedrijf Sportimex uit Roosendaal is importeur van CCM in Nederland.

Nieuwsbrief