• Image 03
  • Image 01
  • Image 02

Staff & Organisatie

HEAD INSTRUCTOR / SUPERVISOR
Leo van den Thillart

 

 

 

 

 

 

Leo heeft als speler jarenlange ervaring, 21 jaar heeft hij op het hoogste niveau zowel nationaal als internationaal gespeeld.
nationaal:Den Bosch,Geleen,Tilburg en Amsterdam
internationaal in:Krefeld(D),Milaan(I), Amiens en Viry(FR).
Hij heeft 14 WK’s en 160 interlands op zijn naam staan.
Hij heeft in de Europa cup gespeeld en in de euroleague met Amiens.
Als speler heeft hij 2x de award voor “beste verdediger”van Nederland gewonnen is hij 1x gekozen tot “Best left defense” tijdens de Europacup met Milaan,en heeft hij 1x de landstitel met Amsterdam 1x titel met Milaan in de Italië/Frankrijk cup en 3x de bekerfinale gewonnen met oa Amsterdam en Geleen.
Ook heeft hij als ervaring dat hij jeugd trainer is geweest in Viry Chatillion en 7 jaar een eigen ijshockey school heeft gehad in Zoetermeer,verder was hij de afgelopen 3 jaar head coach in Eindhoven en is hij nu werkzaam als hoofd jeugdopleidingen en Coach eerste team Red Eagles.

HEAD INSTRUCTOR
Frank Versteeg

Frank heeft 20 jaar in Nederland in de eredivisie gespeeld, verdeeld over clubs als, Utrecht Geleen Heerenveen en Amsterdam.
Voor het Nederlands team kwam hij 70 keer uit.
De laatste jaren is hij als coach actief geweest in Utrecht met hoogtepunt promoveren uit de eerste divisie naar de eredivisie.
Nu is hij actief als trainer bij de jeugd van Utrecht en coach van het Ned team u12.

INSTRUCTOR POWERSKATING
Marijn den Dulk

Marijn den Dulk 1

 

 

 

 

 

 

Marijn 26 jaar, uit Den Haag.
4 Jaar geleden is hij verhuist naar Montreal, Canada. Waar hij werkte als jeugdtrainer van verschillende ‘high school programs.’ Naast dit geeft hij ‘skill clinics’ (powerskating, stickhandling etc.)

Nieuwsbrief